Dorps wonen op historische gronden


De 126 vrije sector huurwoningen in Haarzicht zijn opgedeeld in 23 blokken die op speelse wijze zijn gesitueerd waardoor een charmante dorpse uitstraling ontstaat. De met zorg afgewerkte en energiezuinige woningen hebben een oppervlakte van 126 tot 142 m2, een luxe keuken en eigentijdse badkamer. U kunt kiezen voor een extra slaapkamer op zolder of een onbenoemde ruimte die u zelf kunt indelen. Elk woning beschikt over een warmtepomp en zonnepanelen en een extra bergruimte in de tuin.

woonruimte-met-uitbouw-web

De eengezinswoningen

Haarzicht wordt een duurzame wijk met nul-op-de-meter woningen. Dit houdt in dat alle woningen volledig zelfvoorzienend zijn. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp en alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen.

Welke woning u ook kiest, de woning wordt geheel luxe afgewerkt. U heeft drie of vier slaapkamers, een voortuin én een achtertuin. Er is vloerverwarming op elke etage en de keuken beschikt over een composietblad en inbouwapparatuur die in elke behoefte voorziet. De badkamer zal voorzien zijn van een dubbele wastafel, douche, toilet en in diverse woningtypen ook nog een ligbad. De wanden zijn netjes strak wit afgewerkt.


Meer over uw keuken

De witte keuken van het merk Bribus heeft een composiet werkblad (Black Starlight). De volledig ingerichte keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, oven/magnetron combi en afzuigkap. Allen van het merk Siemens.


Uw badkamer

De comfortabele badkamer heeft een dubbele wastafel, douchecabine en toilet. Sommige woningen beschikken tevens over een bad. De badkamer en toilet zijn beide betegeld met mat witte wandtegels (liggend). De vloeren zijn ivoorzwart van kleur.


Indeling van de woningen

De woningen variëren van 126 tot 142 m2. De indeling is als volgt:


Begane grond: via de entree is het toilet, de meterkast en de woonkamer bereikbaar. De woonkamer met veel lichtinval bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achtertuin. Aansluitend aan de woonkamer is de volledig uitgeruste open keuken bereikbaar.


1e verdieping: hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.


2e verdieping: deze is via een vaste trap bereikbaar. Op de tweede verdieping annex zolder heeft u, afhankelijk van het type woning, keuze tussen een woning met een open multifunctionele ruimte, of een vierde slaapkamer in combinatie met open multifunctionele ruimte.


Buitenruimte

Elke woning heeft een eigen riante tuin met berging.

duurzaam

Duurzaam wonen in Haarzicht

Uw nieuwe woning is klaar voor de toekomst. Er is namelijk maar weinig energie nodig om uw woning te voorzien van optimaal comfort. De woningen in Haarzicht zijn 0-op-de-meterwoningen. Deze perfect geïsoleerde, gasloze woningen zijn op alle verdiepingen voorzien van comfortabele vloerverwarming. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp en zonnepanelen op de woningen zorgen ervoor dat uw energierekening zo laag mogelijk is. Over uw energierekening hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

woonkamer-web